Pembekal Pakaian Dalam Wanita

Pembekal Pakaian Dalam Wanita

Bukan senang untuk mendapat pakaian dalam wanita yang seksi dan menawan, apatah lagi pembekal yang boleh dipercayai. Jika anda berhasrat untuk menjual secara online dan memang sedang mencari pembekal pakaian dalam wanita, anda sudah sampai ke tempat yang betul.

Sensualgifts menawarkan koleksi pakaian dalam wanita dan pakaian malam yang anggun dan elegan. Anda boleh membeli pakaian malam kami pada harga yang sungguh “competitive”.  Antara koleksi yang dijual termasuklah babydolls, garter sets, bodystockings, coli, teddies dan seluar dalam.

Kami juga dapat membekal gaun tidur, baju camisole beserta pakaian dalam wanita bersaiz besar. Saiz yang paling besar kami dapat bekalkan ialah XXXL.

Jika anda berminat untuk menjual baju tidur secara online melalui laman fb anda atau blogshop ataupun website, anda boleh gunakan produk-produk kami untuk dijual semula. Anda tidak perlu simpan stok sama sekali. Malah, anda tidak perlu bermodal. Tugas anda hanya untuk mempromosi dan buat order. Yang selainnya, kami yang uruskan.

Memandangkan kesemua produk yang kami jual di laman web Sensualgifts adalah “ready stock”, kami dapat pos order dalam masa 24 jam. Ini akan meningkatkan rasa puas hati pelanggan anda kepada servis yang diberi. Tugas kami di Sensualgifts adalah untuk membekal baju tidur untuk anda jual semula. Tugas anda hanya untuk menjual sahaja. Mudah bukan?

Kami dapat membekal lebih dari 220 design pakaian dalam wanita untuk dijual semula di blogshop anda. Kebanyakan pakaian dalam wanita yang dijual diperbuat dari kain lembut sheer atau mesh. Namun, ada juga baju tidur yang menggunakan kain satin atau fishnet. Tak kiralah kain jenis apa baju tidur yang anda beli, kami yakin anda akan berpuas hati dengan corak baju tidur yang kami bekalkan.

Mungkin anda tidak berminat untuk menjadi reseller dan ingin sahaja membeli untuk kegunaan diri anda sendiri. Jika benar, anda boleh terus ke laman web kami untuk ber’shopping’. Namun, jika anda sangat berminat untuk membeli baju tidur kami secara borong atau wholesale, kerana anda berhasrat untuk menjualnya semula di blogshop/fb/website anda, sila isikan nama dan emel anda di borang di bawah untuk pendaftaran sebagai agen. Jika anda diterima masuk, anda boleh mula membeli baju tidur kami pada harga borong dan kemudiannya menjualnya semula pada harga yang menguntungkan.

Anda tidak perlu simpan stok sama sekali atau bermodal besar. Malah, anda tidak perlu pening kepala menguruskan soal penghantaran. Semuanya kami yang akan uruskan. Anda cuma perlu dapatkan order dari pelanggan anda sahaja dan terima wang untung. Jika berminat, sila isi nama dan emel anda dibawah ini dan kami akan berhubung dengan anda:

Feedback Dari Pelanggan-Pelanggan Kami

  1. Nak bagitau baju tido saya dah receive tengahari tadi..tq..tak sabar rasanya nak pakai lingerie seksi tu… :)  [Julie, Sarawak]
  2. Hi..Saya sudah terima pagi tadi…Pakaian dalam yang saya beli tu memang nampak cantik…thanks and nice dealing with u..I will recommend your lingerie shop to my friends..thanks again…[Miera, Kuala Lumpur]
  3. Brg dah sampai semalam…thanks n nice lingerie..hubby pun suka :-) [Wanie, Selangor]
  4. I’ve just taken the parcel from courier..Wow! sexy giler. I dont imagine it would be so sexy like this..sebab dlm picture nampak mcm satin yg jarang. huhu..anyway, thanks a lot.. [Rini, Melaka]
  5. I already received my lingerie. Thanks for the shipment. I’m looking forward to do more order in the future. [Tini, Brunei]
  6. Saya dah terima kiriman lingerie seksi saya kejap tadi, terima kasih banyak-banyak, all nicely packed and in good condition. [Kamal, Johor]
  7. Thanks for ur help…husband saya suka sume baju tidur nipis yg saya beli dr awak…[Mimi, Kedah]

[Sila baca surat cinta dari pelanggan-pelanggan kami]

Tagged As: , ,

7 Responses to “Pembekal Pakaian Dalam Wanita”

Leave a Reply

  • Sensual and elegant lingerie.