Supplier Baju Tidur Wanita Berkualiti

Supplier Baju Tidur Wanita Berkualiti

Ramai yang mencari koleksi baju tidur wanita di kedai-kedai kecewa kerana pilihan yang sangat terhad. Kebanyakan kedai hanya menjual beberapa design sahaja dan tak semuanya mengikut citarasa peribadi anda. Koleksi di Sensualgifts pula banyak dengan lebih dari 250 design yang boleh dipilih. Kami yakin ada design yang anda akan meminati. Sudah tentu, kami merupakan supplier baju tidur wanita yang terunggul.

Oleh kerana sambutan untuk baju tidur wanita cukup hangat, kami ingin berkongsi peluang perniagaan bersama anda. Anda tidak perlu bermodal besar mahupun simpan stok sama sekali. Jika anda berhasrat untuk menjual baju tidur wanita secara online, anda boleh dapatkan baju tidur kami dengan harga yang murah.

Kami menawarkan program dropship yang memberi peluang kepada “online seller” seperti anda untuk mempunyai lebih dari 240 produk untuk dijual. Program dropship membolehkan anda menjual baju tidur kami di blogshop/laman fb anda tanpa anda perlu simpan stok. Anda hanya perlu membeli dari kami selepas mendapat order dari pelanggan anda. Kami sendiri yang akan menguruskan penghantaran order kepada pelanggan anda. Tugas anda cuma terima tempahan sahaja dan tiap-tiap bulan anda boleh melihat pendapatan anda yang semakin meningkat.

Sensualgifts sudah mula menjadi supplier baju tidur wanita semenjak tahun 2009. Kami sudah menjual lebih dari 4000 helai baju tidur. Maklumbalas dari pelanggan cukup baik dan populariti kami semakin bertambah. Jika anda sudah memang lama mencari supplier untuk baju tidur wanita seksi, anda telah sampai ke tempat yang betul. Sensulgifts adalah supplier pelbagai jenis baju tidur wanita termasuklah babydolls, coli, seluar dalam, gaun tidur panjang dan garter set. Malah kami juga menjual baju tidur wanita untuk wanita bersaiz besar.

Memandangkan produk baju tidur yang anda beli dengan harga borong adalah semua ready stok, anda tidak perlu tunggu lama-lama untuk mendapatkannya.

Mungkin anda tidak berminat untuk menjadi reseller dan ingin sahaja membeli untuk kegunaan diri anda sendiri. Jika benar, anda boleh terus ke laman web kami untuk ber’shopping’. Namun, jika anda sangat berminat untuk membeli pakaian dalam wanita kami secara borong atau wholesale, kerana anda berhasrat untuk menjualnya semula di blogshop/fb/website anda, sila isikan nama dan emel anda di borang di bawah untuk pendaftaran sebagai agen. Jika anda diterima masuk, anda boleh mula membeli baju tidur-baju tidur kami pada harga borong dan kemudiannya menjual semula pakaian dalam seksi kami pada harga yang menguntungkan.

Anda tidak perlu simpan stok sama sekali atau bermodal besar. Malah, anda tidak perlu pening kepala menguruskan soal penghantaran. Semuanya kami yang akan uruskan. Anda cuma perlu dapatkan order dari pelanggan anda sahaja dan terima wang untung. Mudah bukan? Jika berminat, sila isi nama dan emel anda dibawah ini dan kami akan berhubung dengan anda:

Feedback Dari Pelanggan-Pelanggan Kami

  1. Nak bagitau baju tido saya dah receive tengahari tadi..tq..tak sabar rasanya nak pakai lingerie seksi tu… :)  [Julie, Sarawak]
  2. Hi..Saya sudah terima pagi tadi…Pakaian dalam yang saya beli tu memang nampak cantik…thanks and nice dealing with u..I will recommend your lingerie shop to my friends..thanks again…[Miera, Kuala Lumpur]
  3. Brg dah sampai semalam…thanks n nice lingerie..hubby pun suka :-) [Wanie, Selangor]
  4. I’ve just taken the parcel from courier..Wow! sexy giler. I dont imagine it would be so sexy like this..sebab dlm picture nampak mcm satin yg jarang. huhu..anyway, thanks a lot.. [Rini, Melaka]
  5. I already received my lingerie. Thanks for the shipment. I’m looking forward to do more order in the future. [Tini, Brunei]
  6. Saya dah terima kiriman lingerie seksi saya kejap tadi, terima kasih banyak-banyak, all nicely packed and in good condition. [Kamal, Johor]
  7. Thanks for ur help…husband saya suka sume baju tidur nipis yg saya beli dr awak…[Mimi, Kedah]

[Sila baca surat cinta dari pelanggan-pelanggan kami]

Tagged As: , , ,

2 Responses to “Supplier Baju Tidur Wanita Berkualiti”

Leave a Reply

  • Sensual and elegant lingerie.