Beli Pakaian Dalam Dari Pemborong Pakaian Dalam Wanita

36

Jika anda ingin mencari pemborong pakaian dalam wanita untuk blogshop atau fb anda, SensualGifts dapat membantu anda. Kami menawarkan koleksi pakaian dalam wanita yang elegan dan eksklusif pada harga borong. Sila layari laman web Sensualgifts untuk melihat koleksi pakaian dalam wanita yang cantik lagi anggun. Antara produk baju tidur yang kami tawarkan termasuklah babydolls, garter sets, bodystockings, coli, teddies dan seluar dalam.

Terdapat lebih dari 240 design pakaian dalam wanita yang boleh anda pilih untuk dijual semula. Memandangkan produk pakaian dalam yang anda beli dengan harga borong adalah semua ready stok, anda tidak perlu tunggu lama-lama untuk mendapatkannya.

Mungkin anda tidak berminat untuk menjadi reseller dan ingin sahaja membeli untuk kegunaan diri anda sendiri. Jika benar, anda boleh terus ke laman web kami untuk ber’shopping’. Namun, jika anda sangat berminat untuk membeli pakaian dalam wanita kami secara borong atau wholesale, kerana anda berhasrat untuk menjualnya semula di blogshop/fb/website anda, sila isikan nama dan emel anda di borang di bawah untuk pendaftaran sebagai agen. Jika anda diterima masuk, anda boleh mula membeli pakaian dalam wanita kami pada harga borong dan kemudiannya menjualnya semula pada harga yang menguntungkan.

Anda tidak perlu simpan stok sama sekali atau bermodal besar. Malah, anda tidak perlu pening kepala menguruskan soal penghantaran. Semuanya kami yang akan uruskan. Anda cuma perlu dapatkan order dari pelanggan anda sahaja dan terima wang untung. Mudah bukan? Jika berminat, sila isi nama dan emel anda dibawah ini dan kami akan berhubung dengan anda:

Feedback Dari Pelanggan-Pelanggan Kami

  1. Nak bagitau baju tido saya dah receive tengahari tadi..tq..tak sabar rasanya nak pakai lingerie seksi tu… 🙂 [Julie, Sarawak]
  2. Hi..Saya sudah terima pagi tadi…Pakaian dalam yang saya beli tu memang nampak cantik…thanks and nice dealing with u..I will recommend your lingerie shop to my friends..thanks again…[Miera, Kuala Lumpur]
  3. Brg dah sampai semalam…thanks n nice lingerie..hubby pun suka 🙂 [Wanie, Selangor]
  4. I’ve just taken the parcel from courier..Wow! sexy giler. I dont imagine it would be so sexy like this..sebab dlm picture nampak mcm satin yg jarang. huhu..anyway, thanks a lot.. [Rini, Melaka]
  5. I already received my lingerie. Thanks for the shipment. I’m looking forward to do more order in the future. [Tini, Brunei]
  6. Saya dah terima kiriman lingerie seksi saya kejap tadi, terima kasih banyak-banyak, all nicely packed and in good condition. [Kamal, Johor]
  7. Thanks for ur help…husband saya suka sume baju tidur nipis yg saya beli dr awak…[Mimi, Kedah]

[Sila baca surat cinta dari pelanggan-pelanggan kami]

You might also like More from author

36 Comments

  1. atul says

    mcm nae nk buat online by facebook..

  2. devi says

    saya ingin membeli baju dlm wanita in bundle

  3. ms luna says

    Pm segera harga.berminat untuk jadi pemborong..thx

  4. norhalizah says

    saya nk dpt kn koleksi yg terkini

  5. SensualGifts Admin says

    Awak boleh dapatkan koleksi terkini di website sensualgifts.net

  6. kuazue says

    Salam
    Saya nak mencari dan membeli pakaian dalam wanita secara borong untuk diberi kepada mereka yang diuji dengan banjir 2014.
    Mohon email atau whats app saya di no 013-2700020 untuk perbincangan.
    Kami memerlukan pelbagai saiz.
    Terima kasih

  7. Yusri says

    Saya nak jadi dropship

  8. zack says

    Saya berminat menjadi agent dan menjual melalui fb.
    Bagaimana caranya untuk mendapat bekalan.

  9. Ruslina Binti Ruslin says

    Sy bercadang utk berniaga pakaian dlm wanita di uptown.Sila beri senarai harga.

  10. nurul says

    can you contact me thru email.. i need to know all the lingerie details from u.. thanks

  11. Atmarwati says

    Sila gmail senarai barang dan harga borong

  12. Harizan Binti Yacob says

    I want to be a agent

  13. ismawi bin isahak says

    Hendak mengetahui bisnes online pakaian dalam. Bagaimana bekalan pakaian dalam tersebut. Boleh jelaskan butir2 terperinci.

  14. azman says

    Assalam…
    Bagaimana utk bantu saya buat promosi. Adakah sudah tersedia katalog utk saya gunakan?

    Tq..

  15. Rubin Gatuoh says

    Ingin berniaga pakaian dalam wanita

  16. Shafika Nazam says

    I want to be a agent

  17. Norimi Abdul wahab says

    Saya berminat nak borong

  18. Norimi Abdul wahab says

    Saya berminat nak borong

  19. SensualGifts Admin says

    Sila emel kami untuk butiran lanjut…

  20. SensualGifts Admin says

    Waalaikumussalam…Gambar2x disediakan untuk kegunaan agen dropship dan borong.

  21. SensualGifts Admin says

    Sila emel kami di borong [at] sensualgifts [dot] net

  22. Siti says

    Saya berminat nak berniaga pakaian dalam wanita

  23. Sofia says

    01123611681

  24. madi says

    hai..saya cari supplier seluar dalam wanita jenama toumei..
    mohon hubungi saya sekiranya tuan boleh bagi sebutharga bagi belian secara borong..tk

  25. SensualGifts Admin says

    Sila emel kami di borong [-at-] sensualgifts [-dot-] net

Leave A Reply

Your email address will not be published.