Beli Pakaian Dalam Dari Pemborong Pakaian Dalam Wanita

Beli Pakaian Dalam Dari Pemborong Pakaian Dalam Wanita

Jika anda ingin mencari pemborong pakaian dalam wanita untuk blogshop atau fb anda, SensualGifts dapat membantu anda. Kami menawarkan koleksi pakaian dalam wanita yang elegan dan eksklusif pada harga borong. Sila layari laman web Sensualgifts untuk melihat koleksi pakaian dalam wanita yang cantik lagi anggun. Antara produk baju tidur yang kami tawarkan termasuklah babydolls, garter sets, bodystockings, coli, teddies dan seluar dalam.

Terdapat lebih dari 240 design pakaian dalam wanita yang boleh anda pilih untuk dijual semula. Memandangkan produk pakaian dalam yang anda beli dengan harga borong adalah semua ready stok, anda tidak perlu tunggu lama-lama untuk mendapatkannya.

Mungkin anda tidak berminat untuk menjadi reseller dan ingin sahaja membeli untuk kegunaan diri anda sendiri. Jika benar, anda boleh terus ke laman web kami untuk ber’shopping’. Namun, jika anda sangat berminat untuk membeli pakaian dalam wanita kami secara borong atau wholesale, kerana anda berhasrat untuk menjualnya semula di blogshop/fb/website anda, sila isikan nama dan emel anda di borang di bawah untuk pendaftaran sebagai agen. Jika anda diterima masuk, anda boleh mula membeli pakaian dalam wanita kami pada harga borong dan kemudiannya menjualnya semula pada harga yang menguntungkan.

Anda tidak perlu simpan stok sama sekali atau bermodal besar. Malah, anda tidak perlu pening kepala menguruskan soal penghantaran. Semuanya kami yang akan uruskan. Anda cuma perlu dapatkan order dari pelanggan anda sahaja dan terima wang untung. Mudah bukan? Jika berminat, sila isi nama dan emel anda dibawah ini dan kami akan berhubung dengan anda:

Feedback Dari Pelanggan-Pelanggan Kami

  1. Nak bagitau baju tido saya dah receive tengahari tadi..tq..tak sabar rasanya nak pakai lingerie seksi tu… :)  [Julie, Sarawak]
  2. Hi..Saya sudah terima pagi tadi…Pakaian dalam yang saya beli tu memang nampak cantik…thanks and nice dealing with u..I will recommend your lingerie shop to my friends..thanks again…[Miera, Kuala Lumpur]
  3. Brg dah sampai semalam…thanks n nice lingerie..hubby pun suka :-) [Wanie, Selangor]
  4. I’ve just taken the parcel from courier..Wow! sexy giler. I dont imagine it would be so sexy like this..sebab dlm picture nampak mcm satin yg jarang. huhu..anyway, thanks a lot.. [Rini, Melaka]
  5. I already received my lingerie. Thanks for the shipment. I’m looking forward to do more order in the future. [Tini, Brunei]
  6. Saya dah terima kiriman lingerie seksi saya kejap tadi, terima kasih banyak-banyak, all nicely packed and in good condition. [Kamal, Johor]
  7. Thanks for ur help…husband saya suka sume baju tidur nipis yg saya beli dr awak…[Mimi, Kedah]

[Sila baca surat cinta dari pelanggan-pelanggan kami]

Tagged As: , ,

4 Responses to “Beli Pakaian Dalam Dari Pemborong Pakaian Dalam Wanita”

  • atul

    mcm nae nk buat online by facebook..

  • devi

    saya ingin membeli baju dlm wanita in bundle

  • ms luna

    Pm segera harga.berminat untuk jadi pemborong..thx

  • SensualGifts Admin

    Boleh daftar di link http://www.sensualgifts.net/wholesale

Leave a Reply

  • Sensual and elegant lingerie.